Naš cilj

Naš cilj je da vam baš svaki kilometar vožnje učinimo sigurnim, bezbrižnim, zabavnim i ekonomičnim. Zadovoljni učenici su nama najvažniji.

Auto škola “Euroas” smatra da svaka osoba zaslužuje priliku da postane vrhunski vozač i uvek uživa u vožnji. Ako želiš auto školu koja će tvoje znanje i iskustvo vožnje učiti bezbrižnijim, bezbednijim, ekonomičnijim i zabavnijim, onda je “Euroas” tvoj pravi izbor. Pridruži nam se i ti i postani izuzetan vozač.

Tajna našeg uspeha leži u stalnim inovacijama, podizanju nivoa bezbednosti učesnika u saobraćaju, stručnom usavršavanju kadra, velikim kapacitetima, kao i dostupnosti na svakom koraku i u svakom trenutku. Upornost i želja za vašim napretkom je ono što nas razlikuje od ostalih.

NAPREDAK 👌

Obučavamo kandidate za AM, A1, A2, A, B, C, CE i F kategorije. Pored toga našim kandidatima pružamo stručnu pomoć u savladavanju svakog segmenta osposobljavanja.

Naši instruktori i predavači poseduju odgovarajuće licence i kontinuirano se usavršavaju.

POVERENJE 👌

Naša auto škola ima veoma veliko iskustvo u osposobljavanju vozača svih kategorija. Naš najveći uspeh je poverenje naših klijenata, koje smo stekli profesionalnim zalaganjem i trudom.

Naše prostorije se nalaze u ulici Jugoslovenske Armije 24, Bačka Palanka 21400

NA USLUZI 👌

Možete doći u našu učionicu i učiti na računarima vozačku teoriju koja Vam je potrebna za polaganje teorijskog dela ispita.

Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete kako da najlakše i najbrže dođete do vozačke dozvole i samostalno krenete voziti.

Iz naše škole izašlo je mnogo zadovoljnih klijenata.